Bucheck 2018-Apr-12

Foodtruck Búcheck už se v brněnských ulicích nevyslovuje jinak, než se slinami v puse. Z malého dvorku na Zelňáku se za pouhý rok stalo putovní místo všech gastrosexuálů a ani my nejsme vyjímkou.

 

Dunící rap, dvojice usměvavých sympaťáků za pultem, hlouček blaženě usmívajících se strávníků, kteří spontánně konverzují mezi sebou, protože je pojí společnej zájem, ale hlavně…ta vůně. Té se dá ubranit opravdu těžce. 

“Peto cely zivot varil, ja som zacala piect po stavke s kamaratom s postupne dodavala do viacerych brnenskych kaviarni. Chodili sme na rozne festivaly a cestovali za jedlom. Mnoho ludi z nasho okolia nam jedlo chvalilo a ja som Peta kopala do toho aby sme otvorili nieco vlastne. Na restiku sme nemali dost penazi takze prisiel napad otvorit food truck. Peto dal vypoved, ja som skoncila skolu a pustili sme ss do toho. 20.11. to bude rok co mame otvorene a vobec nechapeme kedy to ubehlo” popisuje příběh jak vznikla brněnská legenda Zuzka, která má na starosti mimojiné příslovečnou sladkou tečku, jako Dezertina. 

 

 

Ani nám se nechce moc věřit, že už je to rok co jsme se v “bůčkama” sešli na první společný pivko na dráze a domluvili se že něco společně vymyslíme. Víc se toho o Buchecku napsat nedá, ani jeden z nás nedokáže tenhle mejdan chuťových pohárků dlouho pokoušet. Místo závěru, frčíme na Zelný Trh a budeme doufat, že dneska ještě nemají vyprodáno. 

foto: Jara Sijka 

 

<Back